Vila tre katëshe – Apartamente

Investimi juaj në zonën më të re të Adriatikut.
Home / Kompleksi / Vila tre katëshe – Apartamente

Vila tre katëshe – Apartamente

E projektuar duke menduar të ofrojmë jetesën luksoze, çdo pronë është vendosur në mënyrë specifike për të shijuar pamjet më mbresëlënëse të bregdetit. Të gjitha vilat janë të pajisura me ballkone për të ofruar relaksimin maksimal dhe hapësira për të kaluar ditën duke admiruar pamjen.

Të gjitha vilat janë të pozicionuara brenda parcelave private me hapësirë të bollshme për fëmijët që të luajn jashtë në kopsh, së bashku me një pishinë të bollshme të aksesueshme lehtësisht.

Ndërtesat 3-katëshe përbëjnë pjesën më të madhe të strukturës dhe janë projektuar për të akomoduar 9 familje.

Apartamentet kanë një sallon dhe kuzhinë me derë panoramike, dhomë gjumi dhe tualet.

Gjenden në vijën e tretë dhe më tej, vilat e tipit C përbëhen nga 9 apartamente të cilat kanë një sipërfaqe prej afërsisht 75 m².

72,82 m2 - 74,10 m2 - 77,41 m2

Sipërfaqja totale

7,65 m2 - 9,36 m2 - 10,3 m2

Sipërfaqja e ballkonit

SHËRBIME TË AKSESUESHME

  • Pishinë qendrore
  • Restorant
  • Beach Bar
  • Market dhe dyqane
  • Shesh lojërash
  • Parking dhe Infrastrukturë
  • Siguria 24/7
  • Furnizimi me energji elektrike, dhe ujësjellës
  • Internet
Three Floor Villa / Apartment v1