Vila dhe apartamente në zonën më të re të Adriatikut.

Home / Kompleksi

Vila përballë detit

VILAT PËBALLË DETIT

Vila në shitje

Vilat janë të pozicionuara me pamje nga deti dhe përbëhen nga dy njësi të bashkëngjitura, dhe nga një oborr i gjerlbëruar e i shfrytezueshëm.

Pjesa kryesore e vilës përbëhet nga një sallë pritje me pamje nga deti dhe ambjenti i ngrënies. Në katin e dytë gjenden 2 dhoma gjumi dhe tualete.

Vilat e bashkëngjitura përfshijnë 2 njësi, dhe kanë sipërfaqe rreth 110 m² dhe janë në vijën e parë të projektit, vetëm 150 m larg bregut të detit .

Vila dy katëshe

Vila dy katëshe

Vilat 2 katëshe janë vendosur në vijën e dytë, me pamje nga deti. Akomodojnë 4 familje dhe afërsia e tyre me bregun e detit i bën mjaft tërheqëse.

Apartamentet janë të organizuara në ambientin e ditës , kuzhinën, një dhomë gjumi dhe një tualet.

Këto vila përbëhen nga 4 apartamente dhe kanë sipërfaqe rreth 70 m².

Vila dy katëshe

Vila tre katëshe

Vila tre katëshe / Apartamente

Oferta më e mirë

Vila tre katëshe / Apartamente

Ndërtesat 3-katëshe përbëjnë pjesën më të madhe të strukturës dhe janë projektuar për të akomoduar 9 familje.

Apartamentet kanë një sallon dhe kuzhinë me derë panoramike, dhomë gjumi dhe tualet.

Gjenden në vijën e tretë dhe më tej, vilat e tipit C përbëhen nga 9 apartamente të cilat kanë një sipërfaqe prej afërsisht 75 m².