Rreth TALEA COAST

Plazhi i Tales ndodhet në një nga zonat më të ruajtura dhe të paprekura të detit Adriatik, midis plazheve të dendura të Durrësit dhe Shëngjinit. Është një plazh të virgjër,në zemrën e një natyre të dendur dhe të paprekur, që e bën pa dyshim destinacionin më të ri dhe tërheqës ne turizmin shqiptar.

Talea Coast ndodhet brenda një rrezeje prej 300 km nga vendet kufitare, si Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi duke e bërë atë lehtësisht të arritshme për të gjithë që dëshirojnë të investojnë dhe të pushojnë në një nga vendet më të bukura në rivierën Adriatike.

 

Talea Coast është një resort ku ju mund të gjeni shtëpinë tuaj ideale të pushimeve. Eshtë një sipërmarrje italiane, konceptuar me arkitekturë bashkëkohore, projektuar nga arkitektë Italian, dhe realizuar me standardet më të larta të ndërtimit.

villa
9

Vila të bashkëngjitura me pamje nga deti

villa
9

Vila me katër apartamente në rreshtin e dytë

appartments
11

Vila me nëntë apartamente

VILAT NË VIJËN E PARË

Vilat janë të pozicionuara me pamje nga deti dhe përbëhen nga dy njësi të bashkëngjitura, dhe nga një oborr i gjerlbëruar e i shfrytezueshëm.

Pjesa kryesore e vilës përbëhet nga një sallë pritje me pamje nga deti dhe ambjenti i ngrënies. Në katin e dytë gjenden 2 dhoma gjumi dhe tualete.

Vilat e bashkëngjitura  përfshijnë 2 njësi, dhe kanë sipërfaqe rreth 110 m² dhe janë në vijën e parë të projektit, vetëm 150 m larg bregut të detit .

Vilat janë të pozicionuara me pamje nga deti dhe përbëhen nga dy njësi të bashkëngjitura, dhe nga një oborr i gjerlbëruar e i shfrytezueshëm.

Pjesa kryesore e vilës përbëhet nga një sallë pritje me pamje nga deti dhe ambjenti i ngrënies. Në katin e dytë gjenden 2 dhoma gjumi dhe tualete.

Vilat e bashkëngjitura  përfshijnë 2 njësi, dhe kanë sipërfaqe rreth 110 m² dhe janë në vijën e parë të projektit, vetëm 150 m larg bregut të detit .

VILA 2 KATËSHE

Vilat 2 katëshe janë vendosur në vijën e dytë, me pamje nga deti. Akomodojnë 4 familje dhe afërsia  e tyre me bregun e detit i bën mjaft tërheqëse.

Apartamentet janë të organizuara në ambientin e ditës , kuzhinën, një dhomë gjumi dhe një tualet.

Këto vila përbëhen nga 4 apartamente dhe kanë sipërfaqe rreth 70 m².

Vilat 2 katëshe janë vendosur në vijën e dytë, me pamje nga deti. Akomodojnë 4 familje dhe afërsia  e tyre me bregun e detit i bën mjaft tërheqëse.

Apartamentet janë të organizuara në ambientin e ditës , kuzhinën, një dhomë gjumi dhe një tualet.

Këto vila përbëhen nga 4 apartamente dhe kanë sipërfaqe rreth 70 m².

VILA 3 KATËSHE

Vilat 3 katëshe, përbëjnë dhe pjesën më të madhe në këtë projekt, janë projektuar për 9 familje.

Apartamentet janë të organizuara me ambjentin e ditës me vetrata panoramike, dhomë gjumi dhe tualet.

Të pozicionuara në vijën e tretë dhe më tej, këto vila përbëhen nga 9 apartamente dhe kanë sipërfaqe rreth 75 m².

Vilat 3 katëshe, përbëjnë dhe pjesën më të madhe në këtë projekt, janë projektuar për 9 familje.

Apartamentet janë të organizuara me ambjentin e ditës me vetrata panoramike, dhomë gjumi dhe tualet.

Të pozicionuara në vijën e tretë dhe më tej, këto vila përbëhen nga 9 apartamente dhe kanë sipërfaqe rreth 75 m².

Cmimet tona
×

Çmimi ndryshon në varësi të zonës dhe vendndodhjes!


Ju lutem na kontaktoni në:

+355 67 201 3019


ose

[email protected]

Çmimet tona

Blog

Talea Coast

Plazhi i Tales ndodhet në një nga zonat më të ruajtur dhe të paprekur të detit Adriatik, midis plazheve të dendura të Durrësit dhe Shëngjinit, me një plazh të virgjër, arkitekturë bashkëkohore duke e shndërruar në destinacionin më të ri turistik në Shqipëri.

Ç’do të thotë të bësh një investim të zgjuar?

E thënë ndryshe, kur ti investon në një pasuri të patundshme ku sa më shumë vite të kalojnë, aq më shumë do të rritet në vlerë.

Aktivitete

Disa aktivitete të cilat mund ti përjetoni dhe shijoni në zonën e Tales dhe atyre rreth nesh.