Faqja “Century 21 CPM+” ribrandohet ne “Talea Coast”

Plazhi i Tales ndodhet në një nga zonat më të ruajtura dhe të paprekura të detit Adriatik, midis plazheve të dendura të Durrësit dhe Shëngjinit.

Ai mbart elementet me te deshiruara te turizmit ne Shqiperi si:  një plazh të virgjer, arkitekture bashkekohore duke u shnderruar ne destinacionin me terituristik ne Shqiperi.

Talea Coast ndodhet brenda një rrezeje prej 300 km nga vendet kufitare, si Maqedonia, Mali i Zi dhe Kosova, duke e bërë atë lehtësisht të arritshme për fqinjët tanë, por edhe për individët nga vende të ndryshme që dëshirojnë të investojnë dhe të pushojnë në një nga vendet më të bukura në Riviera Adriatik.Talea Coast zë një hapësirë prej 5.5 ha me 18 vila të bashkengjitura të perbera ne 55 godina dhe apartamente, se bashku me nje pishine qendrore, restorant, market dhe nje kend lojërash për fëmijet.

Aktiviteti dhe promovimi i vilave deri me sot është zhvilluar në faqen e Facebook e cila ka mbajtur emrin “Century 21 CPM”. Tashme ribrandohet ne emrin “Talea Coast”

Logo e ribrandimit:

Faqja disponon 44.480 ndjekesa ne faqen sociale Facebook dhe 10,700 ndjekes ne Instagram.