Plazhi i Tales ndodhet në një nga zonat më të ruajtura dhe të paprekura të detit Adriatik, midis plazheve të dendura …

Tala beach is located in one of the most safest and untouched parts of the Adriatik sea, located between the dense  …

Plazhi i Tales ndodhet në një nga zonat më të ruajtur dhe të paprekur të detit Adriatik, midis plazheve të dendura të …