Lajme

Talea Coast

Plazhi i Tales ndodhet në një nga zonat më të ruajtur dhe të paprekur të detit Adriatik, midis plazheve të dendura të Durrësit dhe Shëngjinit, me një plazh të virgjër, arkitekturë bashkëkohore duke e shndërruar në destinacionin më të ri turistik në Shqipëri.

Ç’do të thotë të bësh një investim të zgjuar?

E thënë ndryshe, kur ti investon në një pasuri të patundshme ku sa më shumë vite të kalojnë, aq më shumë do të rritet në vlerë.

Aktivitete

Disa aktivitete të cilat mund ti përjetoni dhe shijoni në zonën e Tales dhe atyre rreth nesh.