Talea Coast

Plazhi i Tales ndodhet në një nga zonat më të ruajtur dhe të paprekur të detit Adriatik, midis plazheve të dendura të Durrësit dhe Shëngjinit, me një plazh të virgjër, arkitekturë bashkëkohore duke e shndërruar në destinacionin më të ri turistik në Shqipëri. Talea Coast ndodhet brenda një rrezeje prej 300 km nga vendet kufitare,…